Кава. Кіно. Дубль два.

 


На початку вересня цього року місто Васильків поповнилося ще одним місцем чудової кави та атмосфери. Кав'ярня “Дубль Два” стала перезапуском колись вже існуючого проекту, другим його шансом, тому і отримала таке ім'я. 

Заклад відкрив свої двері в новому, оригінально оформленому приміщенні в центрі міста. Що поряд? Місцевий будинок культури та новий торгівельний центр “Ліберті”.

Зала кав'ярні оформлена у сучасному стилі, з елементами “кіношного” декору та фотографіями зірок світового масштабу на стелі. Всередині є декілька місць для фотосесії, яку вам може організувати навіть бариста з використанням професійного фотоапарату. 


Через місяць після відкриття кав'ярня у своєму Instagram (@coffee.vasilkov.dubl2) анонсувала початок кіновечорів. Перший такий вечір пройшов цього понеділка. Фільм обирали відвідувачі закладу закладу на голосуванні онлайн та офлайн. На вибір глядачам були надані 4 фільми. Найбільше голосів отримав вже відомий фільм Квентіна Тарантіно “Одного разу в Голлівуді”. В головних ролях - Леонардо ДіКарпріо, Бред Пітт, Марго Роббі. Події розгортаються у Лос-Анджелесі влітку 1969 року. Рік Далтон (Леонардо ДіКапріо) – телевізійний актор, що знаходиться на злеті популярності після нещодавніх зйомок. Він будь-що прагне закріпити свій успіх та зніматися далі. Не хоче пасти задніх і його товариш Кліфф Бут (Бред Пітт). Власне, Бут не актор, а лише дублер. Але справи це не міняє і він вірить у те, що побудує чудову кар’єру.

Показ розпочався о 20:00 і зібрав повний зал глядачів. Не забули працівники закладу і про карантинні обмеження, тому всі присутні були в захисних масках та дотримувалися дистанції.

Бути присутнім на таких заходах - чудова можливість побачити фільми, на які в сучасному ритмі життя часто не вистачає часу. Смачна кава та десерти, які готують працівники кав'ярні надають смаку в сірі будні. Також не потрібно забувати про можливість поспілкуватися та обговорити те, що дивилися з цікавими людьми.

Відвідувачі оцінили таку ініціативу та просили проводити такі вечори частіше. Тож тепер переглянути фільм в “Дубль Два” можна буде з понеділка по п'ятницю о 20:00, а після послаблення карнтинних обмежень - у суботу та неділю у 18:00 та 20:00.

Ольга Гіндес, "Час Таврійського"

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Люди були по-справжньому шоковані, коли замість «кримського сценарію» почалася війна», - інтерв'ю з громадянином рф

Педагог Марія Букатчук: «Ніякі технічні засоби і новітні технології передавання звуку й зображення ніколи не замінять живого спілкування»

Віктор Сорока: «Карантин допомагає більше і тісніше взаємодіяти з глядачами»