Стрілянина в центрі міста

 

У Семенівці двадцятого листопада звичайний спокійний вечір перетворився на криваву стрілянину на центральній вулиці.

Рівно о восьмій годині буквально на очах звичайних містян, що саме поверталися з роботи, розпочалися страшні розбірки між декількома молодими людьми. Конфлікт ропочався зі звичайної лайки, а закінчився стріляниною.

«Я вийшла з магазину та не встигла зійти на тротуар, як почула страшну лайку між чоловіками. Вони стояли прямо по серед вулиці в декількох десятках метрів від кафе. Узявши дитину міцніше за руку, я швидко пішла вздовж інших продуктових в сторону дому. Не встигши навіть перейти дорогу, я почула прямо за своєю спиною декілька гучних пострілів. У мене аж сльози на очі навернулися, так я прелякалася...», - розповіла «Час Таврійського» свідок подій Ткаченко Наталія.

Стрілком виявився двадцяти чотирьох річний чоловік, судимості немає. Під час конфлікту він був на підпитку. Як розповідають свідки, саме він і став причиною конфлікту: виштовхав одного з чоловіків з кафе та почав кричати на нього. Після чого, діставши з під куртки пістолет, вистрілив прямо в свого опонента. На щастя, пістолет був травматичної дії, тому здоров'ю постраждалого нічого не загрожує. На відміну від стрілка, якому загрожує позбавлення волі до п'яти років або величезний штраф за статтею 174 кримінального кодексу України.

 

Станіслав Котляр, «Час Таврійського»

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

«Люди були по-справжньому шоковані, коли замість «кримського сценарію» почалася війна», - інтерв'ю з громадянином рф

Педагог Марія Букатчук: «Ніякі технічні засоби і новітні технології передавання звуку й зображення ніколи не замінять живого спілкування»

Віктор Сорока: «Карантин допомагає більше і тісніше взаємодіяти з глядачами»